Om Mitta

Mittas dage

Mittas Liv

Skriv til Mitta

Mittas navn
Mitta familie
Mittas galleri

Fødsel
Dåb
Fødselsdage
Mitta siger...
Hot og not
Sct. Jørgen
Gæstebog
Mail
Link

 

Oktober 2006

 
1 Vi var til fødselsdagsfrokost hos farfar. Vejret var fantastisk - så vi kunne være udenfor både før og efter den gode frokost. Og vi hyggede os med "bonusfætter" Johannes og hans forældre Jeppe og Christina samt Pia's mor og søster, Pia, Jens og Oldemor Ruth.
Mitta synes Johannes var rigtig sød og delte slik med ham og legede med ham. Hun synes det er ret sejt at hun har en lille bonusfætter.
Far og Mitta plukkede gode æbler og valnødder til at tage med hjem - Mitta samlede dog mest blade - som blev liggende.

Vi kørte Oldemor Ruth til hendes søster Lyngby efter Christian var blevet kørt til fodbold med drengene.

 
2        
3 Vi havde en hyggelig aften med god mad på en af Valby's cafe'er for at fejre Peters fødselsdag.      
4        
5        
6        
7        
8 Tog i dyrehaven sammen med Peter, Karin, Ida fra Amager. Legede to heste til ungerne og drak kaffe ude i det grønne, da vi havde fået trukket hestene noget af vejen. græsset var noget sjovere end at have to børn på ryggen      
9        
10 Christian var i London, så Esther og Jens hentede Mitta og vi inviterede os selv på middag.      
11 Mitta udtalte "når mor bliver 40 år så bliver far 41 år" - og så videre, og så kom hun til "når mor bliver 49 år- så bliver far 30 år."      
12 Der var forældremøde i børnehaven. Et godt positivt fremadrettet møde.      
13 Vi var til drink hos underboen Vibeke og hendes datter og blev budt på middag efterfølgende, det var rigtigt hyggeligt.      
14 Mitta  var til ballet, og bagefter kørte vi til Jylland sammen med Peter.
Hannah, Dorthe og Steen kom også, så mormor havde hevet katten i halen hele ugen for at forberede den på Hannah. Og Hannah holdt godt fast, så godt at jeg også var lige ved at blive revet - for meget kan man byde en kat, men halen er nu den egen.
Mitta vidste godt at Hannah spiser små ting bl.a mønter som Mitta synes er sjove at lege med - så de blev stillet væk når hun var i nærheden.
Vi havde en hyggelig aften og fik fejret Peter fødselsdag og skålet i Champagne på Bedstefar og mormors 40 år bryllupsdag.
     
15 Vi var til 50 års fødselsdag hos Bodil. Det var laangt ude på landet, men vi fandt det da til sidst.
Det var rigtigt hyggeligt at være samlet all sammen. Vi fik god vegetarmad, og Mitta - den mindste var lidt stolt da det blev bemærket at hun havde haft to rokketænder af den store grandkusine.
 Alle de katte som ville snakkes og klappes fik lært Mitta at kende. Vi købte Honning til det næste års forbrug.
Mitta ville meget gerne sidde og spille OLINE, og uden højttalere måtte der findes en løsning. Og så sad hun helt koncentreret - og vi fik høredutterne med hjem.
 
16 Christian og Jeg tog til Århus til møder, men Mitta var over at lege hos Anne - naboen. Anne havde ventet i lang tid på Mitta kom over, så der blev leget. Anne udtalte efter legen "snakker alle Københavnere så meget ?"

Vi mødtes med Peter og Mitta. Mitta hed efter Peters mening "svenske 1" og Hannah "sveske 2" - og ind i mellem accepterede Mitta det. Vi mødte Annette og ungerne på færgen og havde en hyggelig færgetur.

     
17        
18 Mitta var med Line hjemme. De havde en rigtig hyggelig eftermiddag - og prinsesse tingene blev brugt og de kreative evner blev brugt på flotte æsker med pynt.      
19 Esther og Jens hentede Mitta tidligt og de var til Haloween i Tivoli.
Først var de til forestilling med feer, trolde og meget andet og bagefter var de ude at se græskar og spille på naturmusikinstrumenter.

20 Vi var til fredags-øl I Euman sammen med Barbara. Det var rigtig hyggeligt.      
21 Vi var til svømning i DGI-byen. Mitta sprang selv med fra kanten i det dybe vand - og synes det var sejt og sjovt. Om aftenen kom Marion, Bjørn, Isabelle, Andreas, Sebastian, Preben, Julie og Caroline til middag. De små legede og de store læste og spillede, og de voksne snakkede og drak rødvin.

Mitta har efterfølgende spurgt hvornår vi skal have gæster igen, for det var ret hyggeligt.

     
22        
23 Mitta var i storgruppe for første gang i dag med de store børn som starter i skole næste år. De brugte tiden med at lære hinanden at kende.      
24        
25        
26        
27        
28 Ballettid med stjerner i øjnene og en god oplevelse.
Christian røg sild til os og naboerne til frokost. Det smagte så godt - da han fik et diplom med 5 kokkehuen af Gudrun.
     
29 I svømmehallen sammen med Malou. Vi gik fra bassin til bassin - det lille, det varme og sprang ned i det dybe. De var så seje begge to. Mitta begyndte også at springe baglæns. Efter en is og kop Latte blev vi hentet på budcykel og vi tog hjem og pigerne legede næsten uden ballade indtil vi tog på legepladsen.      
30 Storgruppen var samlet igen. Og nu kan Mitta alle deres navne.
Hun var med Signe hjem - en af vennerne fra den anden børnehavestue "fangehullet". Signe og Mitta leede og legede - og efter værelset tilstand så det ud som om alt legetøjet var afprøvet. En rigtig god dag. Hun faldt i søn så snart hun lagde sig på puden.