Om Mitta

Mittas dage

Mittas Liv

Skriv til Mitta

Mittas navn
Mitta familie
Mittas galleri

Fødsel
Dåb
Fødselsdage
Mitta siger...
Hot og not
Sct. Jørgen
Gæstebog
Mail
Link

 

September 2006

 
1 Mitta var på ferie hos mormor og bedstefar. Hun var ovre og lege med den store nabopige og havde den nye smarte T-shirt på som hun havde fået fra Peter.

Mitta og mormor var på biblioteket hvor mormor fortalte:

"i Grenaa på biblioteket mødte en af mine tidligere ansatte, som selvfølgelig havde set Mitta  på billeder, spurgte hende om hun havde fået en lillesøster eller lillebror.
Mitta kikkede længe på hende og vi kunne næsten ikke lade være med at grine, for hun svarede at hun skulle ikke have en lillebror, for det kan far og mig ikke nå om morgenen. Så var det uddebatteret. Og tøsen var selv tydelig tilfreds med det svar hun havde givet.
 
Bagefter spurgte hun hvem det var, og så sagde hun, mormor jeg glemte at fortælle at vi har jo Hannah, som vi ser tit."

   
2 Mitta hyggede sig ved mormor og bedstefar. Hun var ovre og lege med Anne. Mormor hentede hende da vi kom fra Hvide Sande om eftermiddagen. Vi tog på stranden og gik i vandet og hoppede i klitter.    
3 Vi tog til Århus og spiste morgenmad - og fejrede Hannah's fødselsdag. Og gik en tur rundt i Århus til festuge. Mitta fik en stor ballon, som hun ikke var interesseret i - men det var Hannah. Vi så tryllekunst, kørte i hestevogn, og så damer som sad på stole 10 meter oppe på bygningerne.
 
     
4        
5        
6        
7        
8        
9 Mitta var til hendes første ballet time på Christianshavn balletskole - som ligger to gader herfra. Christian var med derned - og stod rørt på sidelinjen og kikkede på prinsessen som dansede i hendes lyserøde ballettøj og kikkede efter hinanden. Efter den første prøvetime tilmeldte Mitta og far sig til balletskolen.  
10 Jeg afleverede spændt Mitta nede på hjørnet til guiden Torben og Malou. De mødtes med Julie ved Metroen: De skulle i Anemone teateret og se Karius og Baktus.
Torben informerer på sms løbende:
"på cafe de er alle tre søde"
"3 girls "on tour" cocio umm og 2. række og utålmodige. Guiden med kaffe"
"Live;3 piger ved at flække af grin"
"live: fuld skrue på legeplads og skyfrit"
"live;mcdonnals er gud"
"vi tager metroen og afl. Mitta"
Mitta blev hentet på Islands Brygge, og vi tog op til de andre i Karen og Mikkel's lejlighed til en hyggelig eftermiddag og aften. Robert og Mitta hyggede sig, tegnede og legede med papirflyvere.
Mitta havde en rigtig god dag, selvom hun synes musikken var rigtig høj i testeret så hun var ved at kaste op.
     
11
Og nu har hun fået en rokketand....den første i børnehaven som har fået en rokketand...en oplevelse som hun lige græd af  - da hun blev lidt forskrækket, men efter Annette fortalte at nu var hun en stor pige, og Malou fortalte om tandfeen - så kom ind af vinduer eller ud fra skabet med en mønt eller ring under puden - så var det ok....
Mitta mente at vi skulle holde vinduet åben fra nu af - for jeg tror - hun troede at tandfeen kom og tog tanden ud af hendes mund, og lagde en mønt eller ring på puden.....
men den kan rokkes ret meget - så den ryger nok af en af dagene
 
     
12 Rokketanden er stadigvæk spændende, selv om Malou mente det var en syg tand og ikke en rokketand. Så græd Mitta igen - men blev lettet da de voksne fortalte at det var en rokketand.      
13 Ved samling i børnehaven sang alle børnene "jeg har en rokketand", og efter Mitta havde spist - havde hun ingen rokketand. Den var væk, så den lå nok i maven.
Til forældrekaffe i Tårnet fortalte Mitta mig det med store øjne med bidrag fra 6 børn som pegede på Mitta's mave. Om aftenen blev vinduet blev åbnet så tandfeen kunne komme ind med en mønt eller smykke.
14 Mitta var på bondegårdstur med børnehaven. Christina var til robotmesse på Fyn. Så der går nok ikke så lang tid før vi har en robotstøvsuger...  
15 Onkel Peter hentede Mitta i børnehaven. De var ude og spise i - og tog et smut omkring Euman og hilste på, selv om Christian ikke var det.
Om aftenen var vi på cafe Komma/ CICI og spise.
     
16 Christian og Mitta var til ballet. Jeg var også med i dag. Det var rigtigt sjovt. Mitta stod med tindrende øjne og koncentreret fulgte hun med.
Bagefter tog vi ud og købte en ny cykel - som blev samlet sidst på eftermiddagen. Og Mitta var ude og træne med den nye cykel.

17 Vi var på en eftermiddags sejltur i sol og klar himmel fra Helsingør på Mads båd sammen Claus og fætter Frederik.
Mitta synes det var rigtig sjovt men også lidt kedelig. Men hun var slet ikke bange - så og hoppede rundt med den orange redningsvest.
     
18        
19 Jeg tror det var her den næste rokketand røg ud og tandfeen kom hermed med en tryllestav og lidt penge til tøj til Hannah.      
20 Christian og Mitta var i Jylland - de overnattede hos bedstefar og mormor      
21 De hyggede sig - og næste dag var de inde hos Hannah inden Christian og Mitta tog færgen hjem igen.
22        
23        
24 Vi var til August 10 års fødselsdag ude i haven. Den var en rigtig hyggelig frokost med lagkage og lys. Vi hyggede os alle tre og Mitta fik leget en masse med de andre børn      
25        
26        
27        
28        
29        
30 Efter ballet tog vi af sted - hentede Oldemor i Næstved og satte Christian af på hans gamle folkeskole i Ubberød. Han skulle mødes med sin gamle skoleklasse - 25 års jubilæum. Oldemor Ruth blev sat af i Munkebo, hvor vi lige var inde og ønske farfar tillykke med fødselsdagsgave. Efterfølgende tog Mitta og jeg ind til Odense (og jeg farer vildt hver gang) til aftensmad hos Jonas, Claudia og Leif. Vi havde en rigtig hyggelig aften med bla. chokolade fondue..
Det smagte godt.