Om Mitta

Mittas dage

Mittas Liv

Skriv til Mitta

Mittas navn
Mitta familie
Mittas galleri

Fødsel
Dåb
Fødselsdage
Mitta siger...
Hot og not
Sct. Jørgen
Gæstebog
Mail
Link

 

November 2006

 
1        
2 Mormor og bedstefar hentede Mitta og tog værkstøj med så de kunne hjælpe med at sætte hylder op i Tårnet. Der var flere som troede mormor var en ny seniormedhjælper, men hun hyggede sig vist også med børnene og hjalp til på stuen. De tog hjem, men den travle mor havde glemt noget med en nøgle - så de blev låst ind af naboen og ventede i stolene på gangen. bedstefar faldt i søvn til Mitta's store fornøjelse og grin.
Om aftenen fik vi mormor gode frikadeller. UMM
     
3 Efter jeg havde hentet Mitta, tog vi til blomsterhandleren og købte en blomst til Esther - men da Mitta blev meget skuffet for hun havde valgt blomsten til hendes mor. Så fik jeg en dejlig buket og vi købte god vin til Esther og Jens istedet for..
Vi hentede mormor og bedstefar ved Peter og så Peters flotte nypudsede væg og tog ud til dejlig og hyggelig aften hos Esther og Jens.
     
4 Mitta var til ballet og hende mormor var med. Bagefter var vi på en gå/løbetur oppe i byen. Og der er en grund til at vi ikke er det så tit, for Mitta er lidt svær at til at gå - når det ikke er et formål med turen.

Om aftenen grillede vi os og så Matador sammen over kaffen

5 Vi skulle have været til hubertus jagt, men det regnede så vi så det i fjernsynet i stedet for. Der faldt fem ryttere i den store vandgrav.
Om eftermiddagen kom  Malle og Tina et smut forbi og legede med Mitta og hendes hvide bjørn. og bagefter tog vi ud for at se Jacobs små søskende Tobias og Ellen. De var rigtig søde og vi hyggede os sammen med Trine og Christoffer. Jeg sad og gik rundt med Ellen og hun faldt i søvn ved mig..men Mitta synes nu godt jeg kunne lægge den baby fra mig ...
     
6 .      
7        
8 Line var med Mitta hjemme. Vi tog på cafe Cici og mødte Finn og Christian og spiste fælles aftensmad.      
9 Esther og Jens hentede Mitta.
Line kom også med hjem - ved en hurtig opringning. Pigerne legede og på et tidspunkt var Esther og Jens kusiner og fætre i legen.
     
10 Efter børnehave tog vi ud til Xenia og hyggede os. Der blev leget og lavet perlekæder og leget med perler i hele lejligheden. Da det var Mortensaften fik vi rigtig lækker and med det hele. Umm.
Mitta fik en masse gaver fra Xenia, fra USA, Paris og Stockholm.. lækkert tøj og en påklædningsdukke..som er klippet ud.

Pigerne faldt begge to i søvn inde i Inge og Michael's seng.

 

 
11 Mitta var til ballet og der blev taget mål til kostume. Hun synes det var rigtig hyggeligt. Og var derefter klar til at tage op til Esther og Jens.
Mitta overnattede ved Esther og Jens, mens "de gamle" var til super George Michael koncert i Parken. Mitta spillede ludo, da vi gik og hyggede sig med nabopigen og faldt i søvn foran Matador - efter at have fortalt Esther og Jens hvem de forskellige var.
     
12 Vi hentede Mitta over middag. Hun var vågnet tidligt - og havde leget med nabopigen - Louise, og de var i gang med at lege da vi kom.
Vi tog hjem og gik på cafe og bagte boller sammen bagefter.
     
13 Efter børnehaven kom Finn over med Line og pigerne hyggede sig med perler - indtil de var uenige omkring hjerteperlen. Så efter lidt Barbi-film var det tid til at lege frisør. Jeg har gæsten og blev friseret og fik spænder i, og fandt noget af mit gamle fastelavns makeup...så jeg skinnede i hele hovedet - til pigerne udsøgte fornøjelse.      
14        
15        
16        
17        
18 Mitta var til ballet sammen med far. Efter ballet var hun klar til Laurits fødselsdag, så eftermiddagen brugte hun nede ved Gudrun - og ind imellem kom hun op for at checke om der var lang tid til vi skulle afsted til fødselsdag.
Vi tog Metroen til fødselsdag ude i Haven. Mitta fik hurtigt en ny veninde -Michelle som hun legede med over hele aftenen sammen med Laurits. Hun faldt i søvn på madrassen sammen med Laurits, August og til sidst Jesper.
     
19 Vi tog på juletur til  Tivoli og så nisseland og prøvede lidt forskelligt...      
20        
21        
22 Vi tog fra København til Lejre og hentede kød...og tog videre til Grenå. Det blev kun et kort visit med lidt kaffe og snak før vi tog videre til Skagen. Omkring midnat ankom vi til Skagen til en låst dør...men der kom en efter en halv time og lidt telefonsnak og låste op.      
23 Jeg havde glemt badetøjet...så vi måtte til Skagen og købe ind før vi kunne hoppe i svømmebadet. Og vi nåede også i vandet to gange den dag....Og Mitta sprang i vandet.

Vi tog igen til Skagen men var for sent på gærde..så museerne var lukket og så var det tid til en tur på Pakhuset.

24 I dag kunne vi starte dagen i svømmebassin.
Efter morgenmad tog vi på bamsemuseum. 1000 bamser som blev fremvist af en erfaren Mitta, der havde været der før.
Vi tog et smut til Grenen og hoppede i klitter og gik helt ud hvor vandene mødes..
God Skagen tradition.
efter indkøb af fisk tog vi hjem og legede på stranden, og bagefter til eftermiddagsbad.
Inden aftensmaden skulle vi have en pre-dinner øl, på Ruths hotel. Mitta gik med...til "oldemors cafe"...
Øjnene hang en del - men efter Disney show - og yougurt dessert var hun klar igen og det uundgåelige spørgsmål hvordan kommer et barn ind i maven og ud igen...og jeg lykkedes, men ved at fortælle at barnet var meget lille som et frø i starten og fokuserede mere hvordan den kom ud...så nu må vi hellere få fat i en bog på biblioteket ;-)

 

 

25 Så sluttede en god forlænget weekend på Skagen. Helse for sind og sjæl..og vi forlod skagen i øsende regnvejr.
På vejen hjem droppede vi råbjergmile..for meget regn..men tog forbi Randers regnskov.
Det var en rigtig god oplevelse og rigtigt god lavet og tænkt.

Efter en tur på Mac. D, tog vi til Overslemming til bedstefar og mormor og hyggede os.
Der var MPG i fjernsynet. Heldigt nok vandt DK - men Mitta holdt nu med dem alle sammen.

26 Mitta vågnede tidligt, så det gjorde bedstefar og mormor også :-)
Mitta legede og legede fodrede høns, og ventede på at nabo Anne kom hjem så de kunne lege. Og det gjorde de så og hyggede sig. Mitta havde købt en fødselsdagsgave og Anne gav Mitta nogle selvstrikken luffer til bamsen. En god gave.
     
27        
28        
29        
30