Om Mitta

Mittas dage

Mittas Liv

Skriv til Mitta

Mittas navn
Mitta familie
Mittas galleri

Fødsel
Dåb
Fødselsdage
Mitta siger...
Hot og not
Sct. Jørgen
Gæstebog
Mail
Link

 

Januar 2006

 
1 Vi stod sent op og rydde op. Det var masse af balloner Mitta kunne lege med - og senere kom først Xenia - og Andreas og Sofie. Og så blev der leget igen.

 

     
2 Mitta's kusine Hannah sendte  en fødselsdagsgave med posten - og det var en badekåbe til Mitta og hendes dukke - det blev brugt lige med det samme.    
3        
4        
5 Esther og Jens hentede Mitta i tårnet.
Om aftenen puttede Mitta far med alle sine dukker efter de havde fået nattøj på.
   
6 Så holdt vi fødselsdag for børnehaven. Se invitation.
Far hentede dem i børnehaven - mens Mitta, Jens og Esther kikkede ud af vinduet og så alle 20 børn og Anette, Inge-Mai og Melanie.
Det var rigtig sjovt - og vi fik boller, snegle og kagekone, mormors brune kager, og sundt slik og frugt.
I Tårnet havde de lavet en flot perlekæde, med armbånd og ring. Alle børnene har lavet tegninger og Mitta fik et armbånd af Mina.
Birthe kom også forbi og hyggede sig med os.
Så legede vi med alt mit legetøj i hele lejligheden, indtil der var skattejagt.
Der var hjelme gemt rundt om omkring hvor der var sedler med hvad vi skulle gøre - og vi var nede ved Gudrun og finde hjelme og råbe hurra. Vi fandt skatten i køleskabet - det var is.
Bagefter kom de voksne og hyggede sig mens vi legede videre og så Askepot.

 
7 Vi var ude at aflevere kamera til Hella og Claus. Mitta legede rigtig godt med Emma og Laura.      
8 Vi kørte en tur til Helsingør - og gik en tur på stranden - uha vor var det koldt. Vi så Bettina og Mads nye hus men der var ingen hjemme.

Mitta lagde stolt 5 +5 sammen...til 10.

     
9        
10        
11        
12        
13        
14 Vi var til Xenia 2 års fødselsdag.
Det var rigtig sjovt med alle de børn som Mitta kunne lege med.
 
15
 
     
16 Mitta og mor tog til Israels plads og købte dåbsgave til Hannah. Mitta gik hele vejen og hun valgte selv spisesættet af keramik med Mariehøns - og var lig det hun selv fik i dåbsgave af Hannah mor og gudfar.
Bagefter tog vi Floras kaffebar og spiste aftensmad.
     
17        
18        
19        
20        
21 En dag forsinket på grund af islag tog vi til bedstemor og farfar.      
22 Hannah blev døbt i Vor Frue Kirke i Århus. Hun synes det var ok med vand i hovedet - og at gudfar Peter bar hende - men alt andet skulle lige bedømmes lidt mere - inkl. ekkoet i kirken. Der var højmesse men Mitta klarede de to timer i stiv arm - selvom hun prøvede at få mormor til at tænde for grædedukken under gudstjenesten. Dukken havde også dåbskjole på og hun skulle da også græde når Hannah gjorde det.
Bagefter var vi i Skæring i Hannah farmor og farsfars fælleshus.
Mitta sad helt alene ved børnebordet, og hyggede sig med de andre børn både i legerummet og på legepladsen. Det var en rigtig god dag.
   
23        
24        
25        
26 Esther og Jens hentede Mitta i børnehaven.

27 Vi tog til Sverige på Skiweekend. Malou og Mitta kørte i Torbens Bil derop - indtil Mitta så sin far overhale på motorvejen - så skiftede hun bil.
Om eftermiddagen var vi ude og kælke nede mod søen. det var rigtig sjovt.
Deltagerne var - se mere.
     
28 Om lørdag tog vi på skibakken, men vi kunne ikke kælke, så vi måtte leje ski. Andreas var på ski - og han øvede og øvede og  kunne sidst på dagen kører selv op af liften.
Mitta, og Malou havde en fin balance og prøvede at køre selv, samt at køre i lift og ned i mellem benene af de voksne indtil de blev trætte og sultne. Line var lidt mere skeptisk - men da hun først prøvede det var det nu alligevel ret sjovt. Line prøvede igen i fin stil hjemme ved hytten.
Xenia var også ude på bakken i kælk for at kikke efter Mitta. Om aftenen fik vi festmiddag og Claus blev fejret med lagkage og fødselsdagssang og gave. Efter en sneboldkamp - de store drenge mod de voksne mænd (som måtte tage hjælp af sneskovle for at klare sig)
Og aftenen endte som vanlig med et glas vin og en øl foran pejsen.
 
29 I dag kom Laurits også på ski, og pigerne prøvede også igen af 2 gange og de kørte hurtigt og havde en fin balance. De bremsede ved at lægge sig ned eller blive grebet af de voksne.
Andreas, Sofie og Xenia gik tur ved søen tæt på hytten og Line stod igen på ski tæt på hytten.
De store drenge - August og Johannes kørte på alle pisterne og også på hop...hvor de slog sig lidt.


30        
31