Om Mitta

Mittas dage

Mittas Liv

Skriv til Mitta

Mittas navn
Mitta familie
Mittas galleri

Fødsel
Dåb
Fødselsdage
Mitta siger...
Hot og not
Sct. Jørgen
Gæstebog
Mail
Link

 

Februar 2006

 
1 Mor var på kursus i tre dage, så Mitta hyggede sig helt alene med far.
Esther og jens hentede Mitta.
     
2 Mitta og far tog til Jylland over til bedstemor og bedstefar. Hun sov hele vejen så hun kunne være vågen når hun kom derover om aftenen.      
3 Mitta stod tidligt op, og spiste morgenmad med far inden han skulle til møde.
Mitta blev rigtig gode venner med missen Felix.
Mormors beretning: Vi kørte træ ind. Mitta og jeg læssede en trillebør, spørgsmål fra Mitta: Hvorfor gør vi det mormor ?, mormor: jo det er for at vi ikke skal fryse vi skal jo bruge træ til at fyre i brændeovnen. Stilhed og en løftet pegefinger med kommentaren, altså mormor hos os er varmen der altså bare.
Da så træet var kørt til døren så en tur i sneen. Mormor: altså Mitta hvis du vil lege i sneen, så skal du have flyverdragt på. Mitta:  Mormor det her er jo ikke ret meget sne, så sku du se da jeg stod på ski , hvor spørger jeg lidt dumt, mener Mitta for hun svarer: på skiferien i Sverige selvfølgelig.

Mitta var nede ved Johs. og Tove og hilste på hestene, kalvene og æslet.
Om eftermiddagen var hun inde ved Hannah og hygge sig sammen med far inden de tog færgen sammen til Sjælland og til moar.

Mitta`s kommentar da hun ville hjælpe med at få hatten på var  Ved du hvad Hannah`s mor, ,jeg kan godt hjælpe, og det gjorde hun så.

4        
5 Vi var ude ved Peter til kaffe, og så hans nye flotte sofa. Far løb derud og hjem.      
6        
7        
8        
9        
10        
11        
12 Veninde Xenia var på besøg. Mitta og Xenia tog et fælles bad - det var ret sjovt. Og Inge klippede Mitta imens tegnefilmen. Mitta sad stille og Inge kæmpede med at få gjort pandehårdet lige - og det lykkedes.
Vi sad alle pigerne i sengen for at læse historie - men Xenia ville hellere kilde hendes mor. Og bagefter skulle der lægges puslespil.
Der var en rigtig hyggelig dag og aften.


13        
14 Mitta var ovre ved Monas børnehave's legeplads, men ville ikke lege - heller ikke rigtig hjemme ved Mona, men da vi kom hjem fandt vi ud af hun havde næste 40 i feber      
15 Mitta havde fri fra børnehave selvom hun næsten ingen feber havde. Hun var nu så frisk at hun ville ud til Esther og Jens. Så mor kørte hende derud - så hun kunne hygge sig med dem.      
16        
17 Line var med hjem efter børnehave: Mitta og Line drak kakao og spiste kanalsnegle og legede lidt bagefter.    
18 Vi var på Fyn på besøg hos farfar og besse Pia og Bessie. Det var rigtig hyggeligt. Mitta var oppe på lofter og lege med farfar - og fik læst historie af både farfar og Pia. Og prøvede at give Bessie en godbid.
 På vejen hjem fra Fyn var vi forbi en Mac. D.

19        
20        
21        
22        
23        
24        
25        
26        
27        
28        
29        
30        
31